Kotisairaanhoitoa ammattitaidolla

Kotisairaanhoito

Kotipalvelu Elsa ja Oskari tuottaa kotisairaanhoidon palveluita Oulussa ja lähikunnissa.
Laadimme teille yksilöllisen hoito- ja palvelusuunnitelman  palveluista vastaavan ja teille määrätyn omahoitajan kanssa. Toivomme, että hoito- ja palvelusuunnitelman laatimisessa voivat olla mukana  myös läheisenne tai asioitanne hoitava henkilö.  

Kotisairaanhoidolla helpotamme sairauden hoitoa kotona, sairaalahoidosta kotiutumista ja tuemme kotona selviytymistä sairauksista huolimatta. Kotisairaanhoidolla tuetaan itsenäistä asumista kotona ja  arjessa selviytymista, liikkumista sekä kuntoutumista. 

Kotisairaanhoidossa hoidamme erilaisia lääkärinne määräämiä terveydentilaan liittyviä asioita. Näitä voivat olla verinäytteiden ottaminen, fysiologiset mittaukset, pikamittaukset: verensokeri ja inr- pikamitaus,   lääkkeiden jakaminen ja valvominen, yleisvoinnin seuraaminen, haavahoito sekä kivunhoitotyö.   

Kotisairaanhoidon palveluilla on tavoitteena asiakkaan terveyden, hyvinvoinnin ja toimintakyvyn ylläpitäminen. Pyrimme myös terveysongelmien ehkäisemiseen sekä suunnitelemaan terveydentilan hoitoa ja arjen kulkua asiakkaan kotona asumisen tueksi  ja  tarjoamme yksilöllistä apua asiakkaan parhaaksi. Edistämme myös asiakkaan itsenäistä selviytymistä ja itsehoitoa. 

Kotisairaanhoidon toiminta perustuu näyttöön eli tutkittuun tietoon sekä hyviin hoito- ja
toimintokäytäntöihin eli sinulla on omahoitaja hoitamassa. 

Kotisairaanhoitopalvelut Oulu ja lähikunnat

Kotisairaanhoidon palveluita voivat olla: 

  • lääkehoito
  • haavanhoito
  • ompeleiden poisto
  • verikokeiden ottaminen
  • injektioiden antaminen
  • asiakasohjaus ja neuvonta
  • asiakkaan lääkäriasioiden hoitaminen tarvittaessa, reseptiliikenne
Ota yhteyttä
Kotisairaanhoidon henkilökunta

Soita 045 1767200

Tai täytä yhteydenottolomake
Miten voimme auttaa?  Ota yhteyttä soita  045 1767200
tai täytä lomake