Hoivapalvelut ammattitaidolla

Hoivapalvelut ammattitaidolla

Kotipalvelu Elsa ja Oskari tuottaa hoivapalvelua asiakkaalle hänen omassa kodissaan Oulussa ja lähikunnissa. Mikäli tarvitset apua  arjen päivittäisiin toimintoihin selviytyäsesi kotona ota meihin yhteyttä. Toimintakyky voi alentua jonkin syyn vuoksi; sairaalahoidon jälkitila, ikääntymisen tuoma yleistilan heikkeneminen tai toimintakyvyn heikkeneminen  fyysisten ja psyykkisten sairauksien vuoksi.

Laadimme kanssasi hoito- palvelusuunnitelman yhdessä ja tuomme tarvitsemasi palvelut kotiin. Kartoitamme kotona tarvittavan avun tarpeen, liikuntakyvyn, mielialan sekä terveydentilan. Tuemme ja autamme arjessa selviytymistä kotona ja tuomme auttavalla hoivatyöllä huolenpitoa, jotta riittävä terveys ja toimintakyky kotona asumiseen säilyisi.  

Hoivapalvelumme sisältävät: apua päivittäisiin toimintoihin, ruokailuapu, aterian valmistaminen, lääkkeen antaminen, lääkehoidon valvominen, yleisvoinnin tarkkailu, liikkuminen sisällä ja ulkona, ulkoilu, kylvetysapu, peseytyminen, pukeutuminen, vuoteesta ylösnousu,  kaupassa käynti ym. tarvittava apu.

Yhdessä edistämme omannäköistä ja turvallista arkea kanssasi kotona asumisen tueksi ja tukenasi ovat omat sinulle tutut hoitajat. 

Hoivapalvelut
hoivapalvelut-oulu-1.jpg

Hoitajat puh:  

Ota yhteyttä

Soita 045 1767200

Tai täytä yhteydenottolomake
Miten voimme auttaa?  Ota yhteyttä soita  045 1767200
tai täytä lomake